'Modric in de problemen: gevangenisstraf dreigt voor Real Madrid-ster'

'Modric in de problemen: gevangenisstraf dreigt voor Real Madrid-ster'

maandag 19 juni 2017 om 16:50

Er hangt Luka Modric mogelijk een zware straf boven het hoofd. De Kroatische middenvelder van Real Madrid wordt ervan verdacht meineed te hebben gepleegd tijdens een corruptiezaak. 

Het Kroatisch ministerie is volgens Kroatische media een onderzoek gestart tegen Modric, die een verklaring gaf in de zaak tegen Zdravko Mamic, voormalig bestuurder van Dinamo Zagreb. Hij werd ervan verdacht geld achter te hebben gehouden tijdens de miljoenentransfer van Modric in 2008 naar Tottenham Hotspur. Dinamo Zagreb ontving destijds een bedrag van 16,5 miljoen euro, maar Mamic zou een deel daarvan in eigen zak gestoken hebben.

Op 13 juni legde Modric een verklaring af over zijn aandeel in de transfer, maar daarbij enkele belangrijke details hebben gewijzigd. Het OM in Osijek onderzoekt daarom nu of de middenvelder een valse verklaring onder ede heeft afgegeven. Mocht Modric schuldig worden bevonden, dan kan hij een gevangenisstraf van minimaal zes maanden en maximaal vijf jaar krijgen.

Plaats een reactie

dinsdag 20 juni 2017 om 07:50
Als, puur hypothetisch RSCA of Union, zich nu lieten sponsoren of een deal sloten met de Brusselse PS, ligt er opeens een heel arsenaal van graaiende spelers klaar die in die filosofie meegaan : Modric, CR7, Messi, Neymar jr., ... Herman, toch eens met Laurette aan tafel gaan zitten, geld speelt opeens geen rol meer (en jullie oude, en thans MR-medewerker Courtois heeft ook helemaal geen problemen met het systeem) !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Modric in de problemen: gevangenisstraf dreigt voor Real Madrid-ster'