'Megadeal komt in het gedrang, PSG ziet af van absolute toptransfer'

'Megadeal komt in het gedrang, PSG ziet af van absolute toptransfer'

10-06-2017 13:00
1

De transfer van Pierre-Emerick Aubayemang naar Paris Saint-Germain is opeens niet meer zo zeker door het vertrek van technisch directeur Patrick Kluivert. Dat meldt BILD zaterdag.

PSG en Borussia Dortmund waren volgens de krant al akkoord over een transfersom van zeventig miljoen euro en ook Aubameyang zelf had ingestemd met een vierjarig contract van veertien miljoen euro per jaar. Door de personele veranderingen bij de club in Parijs bestaat volgens BILD de kans dat de deal alsnog gaat afspringen.

Kluivert vertrok vrijdag als technisch directeur bij Paris Saint-Germain nadat de club eerder al Antero Henrique als nieuwe sportdirecteur had aangetrokken. Henrique gaat zich vanaf nu met de transfers bemoeien. Kluivert leidde tot diens komst de onderhandelingen rond Aubameyang en was zeer overtuigd van de kwaliteiten van de spits. Henrique heeft echter zijn twijfels of de BVB-spits de juiste man is voor PSG. Alexis Sánchez zou de voorkeur genieten. Blijft Aubameyang, dan werkt hij volgend seizoen met de nieuwe trainer Peter Bosz samen.