Met deze shirts wil Club Brugge de titel pakken

Met deze shirts wil Club Brugge de titel pakken

07-06-2017 12:30
7

Club Brugge heeft met veel trots zijn nieuwe shirts voorgesteld. Blauw-Zwart stapt volgend seizoen over van Nike naar het Italiaanse Macron. De nieuwe kledingssponsor pakt in zijn eerste seizoen uit met een klassiek blauw-zwart gestreept thuisshirt. Uit kiest het voor wit met duidelijk blauwe en zwart accenten.

Met de nagelnieuwe shirts hoopt Club Brugge volgend seizoen weer aan te pikken met prijzen. Dit seizoen zag het de titel zijn neus voorbijgaan en werd het vroegtijdig uitgeschakeld in de beker. Afgelopen seizoen speelden de Bruggelingen uitzonderlijk in volledig blauwe shirts met zwarte broekjes, een jubileumeditie. Macron keert nu terug naar de basis, het meest speciale element is de diepdruk achter het logo. Jelle Vossen had de eer als eerste de fonkelnieuwe outfit aan te trekken.

"Het is niet alleen kwaliteit en design een topploeg waardig, het is ook uniek op alle vlakken. Zoals we al lang wilden, hebben de fans mee dit shirt ontworpen, daarom zijn we enorm tevreden met Macron", aldus manager Vincent Mannaert op de website.

Club Brugge stelde Macron vorige maand voor als nieuwe sponsor, op dezelfde dag dat in Frankrijk Emmanuel Macron tot president verkozen werd.