'Stunt in de maak bij Anderlecht, Stanciu kan kiezen voor het geld en vertrekken'

'Stunt in de maak bij Anderlecht, Stanciu kan kiezen voor het geld en vertrekken'

31-05-2017 21:08
4

RSC Anderlecht haalde afgelopen zomer fors uit door Nicolae Stanciu naar België te halen. De Brusselaars betaalden tien miljoen euro, maar een groot succes werd dat niet. Anderlecht zou een deel van dat bedrag al snel kunnen recupereren.

Mogelijk zien we Stanciu helemaal niet meer in het shirt van de landskampioen. Het Roemeense Digisport meldt dat de een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten lonkt naar de international. Al- Wahda FC zou ver willen gaan voor de middenvelder en bereidt een miljoenenbod voor.

Bij de club uit het Midden-Oosten is Laurentiu Reghecampf momenteel de coach. Hij was de man die Stanciu helemaal lanceerde bij Steaua Boekarest. De makelaar van Stanciu bevestigde de interesse al. "Het is waar dat Reghecampf Staciu naar Al Wahda wil halen", klonk het.

De Verenigde Arabische Emiraten staan ongetwijfeld niet in de carriéreplanning van de 24-jarige Stanciu. De eerder vernoemde bron meldt echter dat de Roemeen maar liefst het dubbele van zijn huidige salaris kan verdienen bij de club. Dat zou Stanciu dan toch moeten overtuigen.