UPDATE: Komen Club en Anderlecht tekort? 'Goede gesprekken met Engelse club

UPDATE: Komen Club en Anderlecht tekort? 'Goede gesprekken met Engelse club"

24-05-2017 12:35
3

Henry Onyekuru was één van de sensaties dit seizoen. De 19-jarige aanvaller van Eupen scoorde 22 keer in de Jupiler Pro League en is klaar voor de volgende stap. Anderlecht bevestigde zijn interesse, Club Brugge wil hem ook en de Premier League klopt aan de deur. De spits heeft zijn keuze nog niet gemaakt.

"Ik blijf hetzelfde herhalen als de afgelopen maanden: alles is mogelijk. Anderlecht, Club Brugge, Engeland. Ik heb nog niets beslist", aldus de Nigeriaanse aanvaller in Het Nieuwsblad. "Anderlecht heeft tegenover Club het voordeel dat het al zeker is van Champions League-voetbal. Maar het zijn twee grote clubs."

Daarnaast zijn er nog twee Engelse clubs in de running, waaronder Arsenal. "Ik amuseer me in België. Deze competitie is leuk en ik leer hier nog dingen, maar ik heb altijd al van de Premier League gedroomd. Ik weet zeer goed dat ik klaar ben voor Engeland. Ik ben er zelfs zeker van. Maar ik heb nog tijd om een beslissing te nemen. Het is belangrijk, dus ik wil niet te snel beslissen. Of ik acht miljoen euro waard ben? Ik heb al mooie dingen laten zien, niet?"

UPDATE 12u35: Anderlecht en Club Brugge lijken tekort te komen voor de aanvaller van Eupen. Sky Sports meldt woensdagmiddag dat de aanvaller praat met Arsenal. Die gesprekken zouden de goede kant opgaan. Daarnaast is de vraagprijs van acht miljoen euro geen probleem voor The Gunners. Het enige struikelblok kan de werkvergunning zijn voor de Nigeriaanse aanvaller.