OFFICIEEL: Waasland-Beveren bindt talent langer aan zich

OFFICIEEL: Waasland-Beveren bindt talent langer aan zich

17-05-2017 16:03

Het gaat snel voor Maxim Nys. De voorbije weken mocht hij bij Waasland-Beveren eerste invallen en veroverde later zijn eerste basisplaats. Woensdag kwam dan weer het nieuws naar buiten dat Nys zijn lot voor langere tijd heeft verbonden aan Waasland-Beveren. 

Nys tekende op de Freethiel een contract voor twee seizoenen. 'De linksvoetige verdediger tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Maxim is een echt geel-blauw jeugdproduct en kan rekenen op heel veel geloof vanuit de club', klinkt het bij Waasland-Beveren. 'Waasland-Beveren is heel opgetogen met de handtekening van Nys. Dat een jeugdproduct kan doorgroeien naar de hoofdmacht is het mooiste compliment voor een voetbalclub.'

Volgens Waasland-Beveren heeft de club een nieuwe weg ingeslagen. 'Dat de club een nieuwe visie nastreeft, hoeven we niet meer te zeggen. Jong, Belgisch en talentvol zijn de drie sleutelwoorden die de visie beschrijven. Dat zijn eveneens de drie woorden die bij Maxim Nys horen. Vandaar dat de club besliste om hem een nieuw contract aan te bieden. Iedereen binnen Waasland-Beveren gelooft keihard in de kwaliteiten van de Vrasenaar. Daarom is er beslist om hem volop zijn kans te geven in de nacompetitie. Hij bevestigde al twee wedstrijden en zette het geloof kracht bij."