OFFICIEEL: Lierse wijzigt de technische staf met vertrekkers en nieuwe namen

OFFICIEEL: Lierse wijzigt de technische staf met vertrekkers en nieuwe namen

06-05-2017 21:23

De veranderingen bij Lierse blijven maar komen. De Pallieters trokken al vier nieuwe spelers aan en hebben met Fred Vanderbiest al enkele weken een nieuwe coach. Maar de technische staf blijft veranderen.

Zo neemt de club afscheid van twee grote namen in de staf. "Assistent-coaches Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten Lierse aan het eind van dit seizoen", klinkt het op de officiële website van de club.

"Chris Janssens wordt hoofdtrainer van FCV Dender en tekende daar deze middag een contract van drie jaar. Mohamed Abdelwahed keert terug naar zijn thuisland waar hij de technische staf van Wadi Degla FC zal vervoegen", aldus Lierse.

Nieuwe naam en verlenging
Maar er blijven ook enkele pionnen en komen ook nieuwelingen bij. "Patrick Nys verlengde zijn contract en blijft de komende 3 seizoenen keeperstrainer bij Lierse", klinkt het.

Daarnaast komt iemand de technische staf versterken. "Onze club verwelkomt daarnaast Will Still, die recent ook een contract tekende van 3 seizoenen. Will is de nieuwe video-analist en scout van Lierse en was de voorbije weken al actief binnen de technische staf. Still heeft een verleden als video-analist bij STVV en Standard", besluit de club.