UPDATE: Weiler heeft grote zorg minder voor wedstrijd tegen Zulte Waregem

UPDATE: Weiler heeft grote zorg minder voor wedstrijd tegen Zulte Waregem

06-05-2017 09:34

René Weiler zit deze week met personeelsproblemen, door de schorsing van Kara Mbodji moet hij puzzelen achterin. Tot overmaat van ramp is Bram Nuytinck out met een teenblessure, maar hij zou nu toch klaar raken. 

--> WEDTIP! Anderlecht blijft op titelkoers na winst: 2,20 keer je inzet!

Volgens de info van Het Laatste Nieuws gaat het steeds beter met Nuytinck. Hij kon donderdag al een deel van de groepstraining afwerken. Als hij op schema blijft zou hij normaal gezien speelklaar raken voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Gelukkig voor Anderlecht vindt die pas op zondag plaats. Als Nuytinck niet fit zou raken is er altijd nog de 36-jarige Olivier Deschacht als back-up, maar die is al twee maanden niet meer gestart in een wedstrijd.

Opvallend: Mbodji doet zelf niet mee aan de groepstrainingen. Aangezien hij toch geschorst is grijpt hij deze week aan om zijn knie wat te sparen. Het is bekend dat de medische staf vreest voor overbelasting bij de Senegalees, de schorsing komt bij wijze van spreken als geroepen.

Update 06/05 9.34 uur: Volgens Het Laatste Nieuws zal Nuytinck er zondag bijzijn voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Hij heeft nog steeds een klein probleem aan de achillespees, maar zou fit geraken voor de partij.