UPDATE: Dan toch geen licentie voor Antwerp

UPDATE: Dan toch geen licentie voor Antwerp

12-04-2017 16:05
8

Royal Antwerp FC krijgt dan toch geen licentie voor de Jupiler Pro League. The Great Old is niet in orde met het papierwerk en mag volgend seizoen (voorlopig) niet in 1A of 1B opdraven.

"Na grondig onderzoek van het dossier en na het verslag van de Licentiemanager te hebben besproken, oordeelde de Licentiecommissie de licentie niet te kunnen afleveren", laat de Licentiecommise weten aan de Gazet van Antwerpen. Volgens ATV ontbraken in het dossier van The Great Old ontbraken nog enkele documenten waardoor de licentie niet konden worden toegekend.

"De Licentiecommissie stelt wel dat de club in orde is met andere voorwaarden als uitbetaling van lonen, betaling van bedrijfsvoorheffing en betaling van achterstallige bondsschulden. Ook de infrastructuur volstaat voor deelname aan 1A. Antwerp krijgt alvast wel een licentie voor deelname aan de eerste amateurklasse", deelde ATV mee.  Antwerp gaat in beroep tegen de beslissing. Naast Antwerp kreeg ook Moeskroen nog geen licentie voor volgend seizoen.