Nuytinck heeft veel over de liefde, tripjes van 400 km

Nuytinck heeft veel over de liefde, tripjes van 400 km

26-03-2017 15:22

Een vrijgezelf die gaat pas slapen als hij alle sterren heeft gezien en van zijn vrijheid heeft genoten. Bram Nuytinck ligt tegenwoordig vroeg onder de wol, want de Nederlander is sinds kort samen met Nicoletta. In Sport/Voetbalmagazine praat Nuytinck over zijn grote liefde.

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

"We kennen elkaar al twee jaar, maar hebben het rustig aan gedaan. Dat wilden we allebei. Ik zei tegen haar: 'Ik wil zeker weten dat iemand bij me past.' Zij wilde precies hetzelfde. We hebben elkaar eerst echt leren kennen. Ik vind haar geweldig. Ze is superlief, mooi en intelligent. Ik kan met haar lachen en we zaten in de omgang gelijk op hetzelfde niveau. Het enige lastige is dat zij in Amsterdam woont."

De half-Griekse studeert daar geneeskunde. Zij is bezig aan haar stage, die nog meer dan een jaar duurt. "Dat is echt killing. Ze is elke dag van half zeven 's ochtends tot zeven uur 's avonds weg. Als ik een dag vrij heb ga ik naar Amsterdam (heen en terug: 400km, nvdr) en in het weekend komt ze soms naar mij. We vinden elkaar geweldig en zouden meer bij elkaar willen zijn. Maar ik vind het ook juist fijn dat zij haar eigen leven leidt. Dat zij ergens voor gaat en daar alles voor geeft. Dat past bij mij."

Lees ook: Dit is de WAG die speler van Anderlecht er weer helemaal bovenop hielp