Kat laat zich niet kennen en spreekt al lachend Vanaken aan

Kat laat zich niet kennen en spreekt al lachend Vanaken aan

13-03-2017 13:35
2

Afgelopen week was het groot nieuws: de breuk tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs. Het populaire koppel is (even?) uit elkaar, maar Herman Brusselmans heeft aandachtig gekeken naar Club Brugge- STVV.

Hans Vanaken scoorde daarin de 1-1 én vierde dat met een hartje richting de camera. Brusselmans sprong er meteen op. "Dat is het hartje dat Dries Mertens niet meer maakt in de richting van Katrin Kerkhofs. Dus volgens mij heeft ze Vanaken ergens ontmoet en bloeit er iets moois", zo vertelt Brusselmans in Stadion.

Hartje of niet, Club Brugge kon uiteindelijk toch niet winnen van de Kanaries."Het kan niet dat je twee goals slikt uit twee kansen. Op zich stelt hun achterstand van één puntje op Anderlecht niks voor, maar mentaal denk ik toch dat Club een tikje gekregen heeft. Preud'homme was na de match ook enorm kwaad, misschien wel een beetje overdreven."

Lees ook: Club Brugge verliest leidersplaats en Europees ticket na late goal

Update 13.30: Ook onze collega's van Het Laatste Nieuws maakte een artikel over de uitspraken van Brusselmans. Dat had Kat zelf ook opgemerkt. Zoals verwacht heeft Katrin niks met Hans, maar nu heeft zich wel even heel leuk aan hem voorgesteld. 

'Hans we kennen elkaar niet maar na zo'n informatief HLN artikel wel gepast om hallo te zeggen. Groetjes aan uw vriendin, mooi koppel!', klonk het. Vanaken is al een tijdje samen met Lauren Flemings. Binnenkort gaan de twee trouwen. Brusselmans moet dus op zoek naar een andere verklaring voor het gedrag van Dries.