Stormloop bij Antwerp: Bosuil volledig uitverkocht voor finaleduel

Stormloop bij Antwerp: Bosuil volledig uitverkocht voor finaleduel

02-03-2017 08:05
1

Antwerp speelt na een dol slot van de reguliere competie de finale van Eerste Klasse B om de promotie af te dwingen. Roeselare kan zich alvast aan een warm welkom verwachten op de Bosuil. Het stadion van Antwerp is al volledig uitverkocht. En de losse verkoop startte pas in de nacht van woensdag op donderdag. 

Om middernacht startte de losse verkoop voor het duel tegen de West-Vlamingen, dat zondag 5 maart plaatsvindt. Amper een dik uur later was alles uitverkocht, laat de club weten op haar officiële webstek. Alles en iedereen met een rood-wit hart wil deze (nieuwe) gouden kans op promotie niet missen. The Great Old kende een dramatisch seizoensbegin, maar in de tweede periode sloeg de motor aan.

Overigens blijft de terugmatch geprogrammeerd op zaterdag 11 maart om 20u. Er was even sprake om de wedstrijd te vervroegen, maar dat plan gaat niet door. De fans van Antwerp zijn misnoeg dat er voor die terugmatch maar 760 tickets beschikbaar zijn voor de bezoekende fans. Twee weken geleden mochten er nog dubbel zoveel fans mee in de competitie.