Update: 'Voormalige coach van Batshuayi keert terug naar Frankrijk'

Update: 'Voormalige coach van Batshuayi keert terug naar Frankrijk'

14-02-2017 18:35

Het lijkt erop dat er een trainerswissel op komst is bij het Franse OSC Lille. Patrick Collot wordt vervangen door Franck Passi, zo is de verwachting in Frankrijk.

Hoewel Lille nog niets heeft gemeld over een wisseling van de wacht, zijn Franse media het erover eens: het laatste uur van Collot heeft geslagen. Collot wordt verantwoordelijk gehouden voor de zwakke resultaten van de laatste weken. Lille verloor de laatste drie competitiewedstrijden en is afgezakt naar de zeventiende plek in de Ligue 1.

Collot wordt zo goed als zeker vervangen door Passi. De Fransman, eerder werkzaam bij Olympique Marseille, werd dinsdagochtend gespot op de luchthaven van Lille en maakt naar alle waarschijnlijkheid het seizoen af als interim-trainer. Marcelo Bielsa neemt dan in de zomer het stokje weer over van Passi.

Update 18.35 uur: Marcelo Bielsa wordt de nieuwe traner van Lille. Dat melden Franse media, waaronder RMC. De voormalig coach van onder meer SS Lazio, Olympique Marseille, Espanyol en het Chileense en Argentijnse elftal, heeft een aanbieding van de Franse club geaccepteerd.