OPSTELLINGEN: Vanhaezebrouck brengt liefst vier debutanten aan de aftrap

OPSTELLINGEN: Vanhaezebrouck brengt liefst vier debutanten aan de aftrap

20-01-2017 19:25
2

AA Gent en Charleroi trappen vrijdagavond de Jupiler Pro League weer op gang na de winterpauze. Het is een interessant duel tussen de nummers zeven en zes uit de stand, die beide strijden om een plaats in Play-Off 1. De teams starten het eerste competitieduel in 2017 met de volgende opstellingen.

AA Gent toonde zich deze winter al zeer actief op de transfermarkt en dat is duidelijk te zien aan de opstelling. Vanhaezebrouck laat vier spelers vanaf het eerste fluitsignaal hun officiële debuut maken. Lovre Kalinic is de nieuwe eerste doelman van de Buffalo's en de Kroaat staat gelijk onder de lat. William Troost-Ekong krijgt zijn kans, nadat hij terugkeerde van een succesvolle uitleenperiode in Noorwegen. Tot slot mogen aankopen Samuel Kalu en Darko Bjedov zich bewijzen in de voorhoede. Birgir Verstraete begint op de bank.

Charleroi versterkte zich enkel met Hamdi Harbaoui en Jordan Remacle. Eerstgenoemde kwam over van Anderlecht en vormt met David Pollet het spitsenkoppel in de Ghelamco Arena. Remacle moet nog even wachten op zijn eerste minuten voor de Carolo's.