'Club Brugge brengt miljoenenbod uit op Israëlische aanvaller'

'Club Brugge brengt miljoenenbod uit op Israëlische aanvaller'

20-01-2017 13:40

Club Brugge is in deze transfermarcato nog op zoek naar een aanvallende versterking. Blauw-Zwart lijkt deze gevonden te hebben in de persoon van Tal Ben Haim en heeft naar verluidt al een bod neerggelegd bij de Israëlische topclub Maccabi Tel Aviv.

Ynet Sports meldt vrijdag dat Club Brugge een officiële aanbieding heeft gedaan voor de 27-jarige Ben Haim. Club zou liefst 3,5 miljoen euro voor hem op tafel willen leggen en is daarnaast bereid om 500.000 euro extra te betalen als de landstitel in de Jupiler Pro League wordt geprolongeerd. Maccabi Tel Aviv wil de sterkhouder echter niet zonder slag of stoot laten gaan en vraagt een doorverkooppercentage van twintig procent.

Tel Haim wordt in Israël gezien als één van de beste spelers van het land. De aanvaller kwam al twintig keer uit voor de nationale ploeg en was daarin goed voor vier treffers. De tweebenige flankspeler schiet dit seizoen met scherp in de Israëlische competitie, met acht treffers in tien matchen. In totaal maakte hij al 56 goals (177 duels) in de hoogste afdeling.