'Guardiola speurt naar concurrent De Bruyne: 30 miljoen voor bankzitter Real'

'Guardiola speurt naar concurrent De Bruyne: 30 miljoen voor bankzitter Real'

30-12-2016 16:52

Manchester City dacht na de komst van toptrainer Pep Guardiola opnieuw voor de titel te kunnen meestrijden in Engeland, maar na een sterk seizoensbegin onder de Spanjaard zakten The Citizens weg. Halfweg de competitie volgen ze op zeven punten van leider Chelsea. Het signaal voor Guardiola om op zoek te gaan naar versterking.

Voor het offensieve compartiment is het oog van de Spanjaard gevallen op Real Madrid-speler Isco. De 24-jarige Spanjaard is een offensieve middenvelder die liefst centraal opereert, waardoor hij een stevige concurrent kan worden voor Rode Duivel Kevin De Bruyne. Volgens Marca is City bereid ongeveer 30 miljoen euro op tafel te leggen.

De Spaanse international heeft nog een contract tot medio 2018 bij De Koninklijke, maar hij weigert bij te tekenen. Isco is namelijk geen certitude onder trainer Zinedine Zidane en heeft al meermaals verklaard te willen vertrekken als deze situatie blijft aanhouden. Naast Manchester City kan hij ook rekenen op interesse van Chelsea en Tottenham Hotspur.