Vader Bailey razend na Versuz-gerucht: 'Was niet Leon'

Vader Bailey razend na Versuz-gerucht: 'Was niet Leon'

27-12-2016 17:26

De crisis bij KRC Genk is nog niet verdwenen. De Limburgers kunnen dinsdagavond maar beter winnen van KAA Gent om 2016 met een goed gevoel te eindigen. Leon Bailey dreigde nog even voor een nieuwe rel te zorgen. Hij werd maandagnacht om 3u gesignaleerd in de Versuz, maar zijn vader ontkent dat het de Genk-speler was.

Enkele feestbeesten filmden ogenschijnlijk de Jamaicaanse flankspeler van Genk, die daags voor een wedstrijd tot een kot in de nacht aan het feesten zou geweest zijn. Zijn vader reageert razend in een Facebook-bericht. "Voor zij die mijn zoon in een slecht daglicht willen zetten: Leon is een echte prof. Hij lag gewoon in zijn bed. Voor zij die het niet weten, Kemar Reid and Kevaughn Atkinson zijn in het land om te testen bij clubs. Kemar lijkt als twee druppels op Leon."

Dat bericht lijkt te kloppen, want op Twitter verscheen niet veel later een rechtzetting van een eerder bericht. De persoon die aan de basis van de rel lag met zijn snaps, stuurde zelf een correctie en bevestigde dat het Kemar was die aan het dansen was.