Breaking news

Charleroi wint op STVV en komt op twee punten van Anderlecht

Belgische fans komen niet opdagen voor Europa League: Ik betreur dit

Belgische fans komen niet opdagen voor Europa League: "Ik betreur dit"

Gepubliceerd: donderdag 29 september 2016 om 12:28do 29-09-2016 om 12:28

In toplanden wordt de Europa League al sinds het begin stiefmoederlijk behandeld, maar ook in België begint de interesse te tanen. De Belgische fans hebben nog weinig zin om in het midden van de week af te zakken naar het stadion. Dimitri De Condé van Racing Genk zoekt oplossingen.

Ook het stadion van Genk is niet uitverkocht voor de thuiswedstrijd tegen Sassuolo. De Condé heeft daar heel moeilijk mee. "Ik betreur dit. Ik merk dat dit geen alleenstaand feit is. Ook de andere Belgische clubs hebben moeite om hun stadion goed gevuld te krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat diegenen die er wel zijn, evenveel lawaai maken als een vol huis. In vorige Europese campagnes lukte dat ook. Ik verwacht een goeie sfeer", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Niet alleen bij Genk blijft het volk weg, in andere stadions zien we dezelfde trend. Ook Gent speelt niet voor een vol huis tegen Konyaspor, Standard speelde maar voor 10.000 fans tegen Celta de Vigo. Ook Anderlecht speelde in een verrassend leeg stadion tegen Qabala. Zelfs de wedstrijd Club Brugge - Leicester City, nota bene een Champions League-wedstrijd, was niet uitverkocht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws