Hopelijk heeft nederlaag tegen Spanje bij sommigen een belletje doen rinkelen

"Hopelijk heeft nederlaag tegen Spanje bij sommigen een belletje doen rinkelen"

05-09-2016 18:41

De Rode Duivels moeten zich na een zwakke prestatie afgelopen donderdag herpakken in Cyprus. Daar begint dinsdag aan zijn WK-kwalificatiecampagne. Bondsvoorzitter François De Keersmaecker hoopt dat iedereen inziet dat het beter moet.

De Keersmaecker weet ook dat de Rode Duivels de steun van de fans moeten terugwinnen. "Men kan zeggen en schrijven wat men wil, uiteindelijk zijn het enkel de resultaten die tellen. Daar moeten we niet flauw over doen. Mits een goede prestatie en een goed resultaat ben ik ervan overtuigd dat we de supporters terug achter ons gaan krijgen", klinkt het bij VTM.

Onze nationale ploeg gaat op jacht naar het derde grote toernooi op rij. "Ons doel is de kwalificatie voor het WK in Rusland en daar een goede prestatie af te leveren", aldus de voorzitter. "We zijn begonnen met een valse start, maar ik hoop dat de wedstrijd tegen Spanje bij sommige spelers een belletje heeft doen rinkelen dat het beter moet. Ik reken ook op onze nieuwe coach en onze staf om dat goed over te brengen", besluit hij.