Opvallende uitspraak bij Gent: Beter seizoen dan vorig jaar

Opvallende uitspraak bij Gent: "Beter seizoen dan vorig jaar"

22-05-2016 18:03
0

AA Gent hield concurrent Racing Genk zondagmiddag op een 0-0 gelijkspel en verzekerde zich daarmee van de derde plaats. De kampioen van vorig jaar verdiende daarmee een ticket voor de Europa League. De tevredenheid was na de match opvallend groot bij Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck kwam zelfs met een opvallende uitspraak tijdens de persconferentie. ''We kunnen terugblikken op een fantastisch seizoen. Beter nog dan vorig jaar als je alles bekijkt. We weten dat we in de play-offs fouten gemaakt hebben die niet van ons normale niveau zijn. We moeten deze groep goed versterken om bovenin een rol te blijven spelen."

De coach blikte ook nog terug op de match tegen Genk en vond dat zijn ploeg de derde plaats meer verdiende dan Genk. ''We hebben er alles aan gedaan om te winnen en waren het grootste deel van de wedstrijd de betere ploeg. We hadden heel veel balbezit, Genk heeft enkel op de counter geloerd", liet Vanhaezebrouck weten aan de pers. "De laatste 20 minuten hebben ze al hun grote mannen vooraan gezet en lange ballen getrapt. Ik denk dat het toch duidelijk was dat wij het meer verdienden om derde te zijn dan Genk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie