Meunier brengt duidelijkheid over zijn toekomst na het behalen van de titel

Meunier brengt duidelijkheid over zijn toekomst na het behalen van de titel

15-05-2016 21:23

Club Brugge behaalde zondagmiddag de landstitel na een 4-0 overwinning tegen RSC Anderlecht. Bij Blauw-Zwart speelde Thomas Meunier weer een goede wedstrijd. De Bruggelingen zien hem liever niet vertrekken aan het einde van het seizoen. Hun wens zien ze misschien ook ingewilligd worden.

Na het fluitsignaal was hij meteen duidelijk over zijn toekomst. Die lijkt, ondanks alle geruchten, gewoon bij Club Brugge te liggen. "Volgend jaar speel ik bij Club Brugge. Dat is voorlopig toch nog altijd het geval. Ik hoop dat iedereen blijft, we dromen uiteindelijk van de Champions League, het heilige kampioenenbal", zegt Meunier aan La Dernière Heure.

De rechtachter kan zijn geluk momenteel niet op. "In december ben ik vader geworden, dan volgde de EK-selectie en nu de titel. Dit is fantastisch! Er valt echt een gewicht van mijn schouders", vertelt hij. "Thuis waren we al heel het seizoen sterk, we hebben hier maar één match verloren en dat was uitgerekend tegen Anderlecht. Dus we moesten wel revanche nemen vandaag."