Ex-speler van Club Brugge ontsnapt aan de dood: Dankjewel God

Ex-speler van Club Brugge ontsnapt aan de dood: "Dankjewel God"

23-04-2016 09:01

Carl Hoefkens mag zijn engelbewaarder een flinke traktatie geven. De voormalige speler van onder meer Club Brugge, KV Oostende en Lierse crashte met zijn jeep. Hoefkens is momenteel actief bij Manchester 62 FC. Dat is een club uit Gibraltar. 

Hoefkens reed rond in Gibraltar toen het ongeluk gebeurde. Op de foto is de ravage duidelijk zichtbaar. Van zijn witte jeep houdt Hoefkens bijna niets meer van over. De speler kon het gelukkig wel navertellen. "Wat kan ik zeggen, dankjewel God. Op momenten als deze besef ik pas hoe veel geluk ik heb. Ik dacht drie keer dat ik dood was", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ook Vanessa Hoefkens stelde achteraf iedereen gerust. "Gelukkig ben jij nog altijd bij ons. Onkruid vergaat niet", staat er op Instagram. Hoefkens verhuisde vorig seizoen naar Manchester 62 FC. Eerder was hij actief bij KV Oostende, Club Brugge en Lierse. Zijn internationaal palmares kleurde hij bij onder meer Stoke City en West Brom. Hoefkens heeft ook 22 keer het shirt van de Rode Duivels mogen aandoen.