Van Gaal reageert kwaad op transfervraag: Heb jij daar bewijzen van?

Van Gaal reageert kwaad op transfervraag: "Heb jij daar bewijzen van?"

16-04-2016 08:53

Manchester United-manager Louis van Gaal en de media. Het blijft altijd een interessant schouwspel, zo ook nu weer. De coach heeft ontkend dat David de Gea bijna van Real Madrid was. Nieuwe onderhandelingen lijken er ook niet in te zitten.

"O ja, denk je dat?", reageert Van Gaal op de persconferentie fel op de suggestie dat er nieuwe onderhandelingen met Real aan zitten te komen. "Heb je daar bewijzen voor, dan? Heb je hierover gesproken met meneer Perez van Real en meneer Woodward van United?"

"Je hebt al eerder gezegd dat De Gea naar Real gaat. Ik heb altijd gezegd dat hij zou blijven. Weet je nog? Nu vraag je hoe lang hij nog zal blijven. Kom op zeg. Eerst moet je maar eens zeggen: 'Sorry dat ik dit heb geschreven. Sorry.' Je moet David er maar naar vragen. Misschien heeft hij iets over een vertrek gezegd. Maar aan mij moet je het niet vragen", aldus Van Gaal.

De Nederlandse oefenmeester is ook niet bang dat er spelers willen vertrekken bij United om Champions League-voetbal te spelen. "Er is geen enkele speler die wil vertrekken, denk ik", besluit Van Gaal.