Ferrera reageert op uithaal: Ze zullen een proces aanspannen, zeker?

Ferrera reageert op uithaal: "Ze zullen een proces aanspannen, zeker?"

07-03-2016 23:51

Felice Mazzu en Francky Dury haalden zaterdag na hun verloren partijen uit naar de scheidsrechters. Ze suggereerden dat Standard werd voorgetrokken in de strijd om het laatste ticket voor Play-Off 1. Standard-trainer Yannick Ferrera reageerde rustig op die uitspraken. "Dat ze maar beroep aantekenen bij de bond."

Het kon hem niet al te veel schelen, zo was duidelijk. "Ach, ze zullen dan wel een proces aanspannen", zei hij tegenover Het Laatste Nieuws. "Eerlijk gezegd is het onze zaak niet. De ene keer verlies je door een scheidsrechterlijke beslissing, de andere keer win je. Zo gaat dat in het voetbal", bleef hij filosofisch.

"Op het einde van het seizoen is alles meestal in evenwicht", ging Ferrera rustig verder. "Wij zijn ook al benadeeld geweest en weten hoe frustrerend dat is, maar we gaan niet blijven klagen." Standard heeft door de zege, te danken aan een buitenspelgoal, de beste papieren voor het laatste Play-Off 1 ticket. Het staat zesde met 1 punt voor op Zulte Waregem, 2 op Kortrijk en 3 op Charleroi.