Preud'homme moet weer puzzelen: basispion is er niet bij tegen AA Gent

Preud'homme moet weer puzzelen: basispion is er niet bij tegen AA Gent

20-01-2016 13:43

Club Brugge neemt het donderdagavond in de Croky Cup op tegen AA Gent. De Bruggelingen zitten in een goede flow, maar nemen het op tegen één van de grote rivalen. In 'de slag van Vlaanderen' kan Michel Preud'homme alvast geen gebruik maken van Laurens De Bock en Oscar Duarte.

Zowel De Bock als Duarte werden niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd. De linksachter heeft de groepstrainingen van Club Brugge wel hervat, maar raakt toch niet klaar voor de wedstrijd tegen De Buffalo's. Ook Duarte is er weer niet bij. De Costa Ricaan lijdt aan 'transferitis' en Michel Preud'homme gebruikt liever geen spelers die niet honderd procent geconcentreerd zijn.

Davy De fauw, afgelopen weekend nog niet fit, is er wel terug bij. Ook Claudemir, die geschorst was tegen Moeskroen-Péruwelz, zit in de selectie. Wie op de linksachter zal postvatten is nog onduidelijk. Dion Cools kreeg daar zijn kans tegen Moeskroen, maar Preud'homme acht hem mogelijk nog niet klaar voor een topper tegen Gent.

De selectie:
Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Mikel Agu, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz, Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, José Izquierdo, Tuur Dierckx.