Nieuwe transfer op til bij Standard? Eerst moet overbodige speler weg

Nieuwe transfer op til bij Standard? Eerst moet overbodige speler weg

14-01-2016 12:39

Standard blijft actief op de transfermarkt. De Luikenaars zijn op zoek naar een nieuwe doelman. Yohann Thuram stelde teleur en speelde zijn plaats kwijt aan Guillaume Hubert. De 22-jarige keeper presteert goed, maar toch wil Standard versterking onder de lat. De club kreeg de Serviër Zivko Zivkovic aangeboden, maar onderhandelingen zijn er nog niet geweest. 

Standard is tevreden over de prestaties van Hubert, maar de jonge doelman laat ook wel eens een steekje vallen. Met Thuram volledig uit de gratie is de spoeling dun in doel en dus wil de Luikse club een nieuwe keeper halen. Jean-François Gillet blijft in beeld, maar Standard kreeg ook Zivko Zivkovic aangeboden. Dat meldt La Capitale. De 26-jarige Serviër is momentel aan de slag bij Partizan Belgrado, waar hij eerste doelman is. Hij is tevens Servisch international. 

De Rouches hebben de onderhandelingen nog niet opgestart. Het bestuur wil eerst af van Thuram, om zo ruimte te maken voor een nieuwe speler. Pas als Thuram Sclessin verlaat, zal Standard gesprekken opstarten.