Ronaldo stippelt toekomstplannen uit: Leven als een koning

Ronaldo stippelt toekomstplannen uit: "Leven als een koning"

03-01-2016 15:30

Cristiano Ronaldo wordt begin februari 31 jaar. De aanvaller van Real Madrid is dus al volop bezig met het uitstippelen van zijn toekomst na zijn profcarrière. In een interview met het Spaanse magazine Papel zegt Ronaldo dat hij alvast niet de ambitie heeft om trainer te worden.

"Er zijn nog dingen in het leven buiten voetbal, maar in het begin zal het toch moeilijk zijn om het los te laten", opent Ronaldo. "Als je mij nu vraagt of ik ooit trainer zal worden, dan zeg ik 'nee'. Ik wil later leven als een koning. Gewoon doen wat ik wil doen. Ok, ik heb veel geld en een mooie job, maar er zijn dingen die ik ook niet kan doen wegens tijdsgebrek", klinkt het bij de Portugees.

Ronaldo maakte eerst furore bij Sporting CP en verhuisde dan naar Manchester United. In zijn prille jeugd had de Real-ster het niet gemakkelijk. "Het was niet gemakkelijk om als elfjarige het huis te verlaten en een hele nieuwe wereld te ontdekken. Ik heb moeilijke tijden beleefd en moest voor mezelf zorgen. Maar dat heeft me wel gevormd tot de man die ik nu ben", besluit Ronaldo.