Vercauteren heeft tip voor Hasi: Schrijf hem niet af, hij bulkt van het talent

Vercauteren heeft tip voor Hasi: "Schrijf hem niet af, hij bulkt van het talent"

Frank Vercauteren zou graag de coach zijn van Anthony Vanden Borre. De trainer, die de rechtsback kent van zijn periode bij Anderlecht en Racing Genk, zegt dat hij weet hoe je het beste uit Vanden Borre kan halen.

Vercauteren traint momenteel het Russische Krylja Sovjetov, dat twaalfde staat in de Russische competitie. Indien hij op zoek moet naar een rechtsachter, zal de voormalige Rode Duivel altijd aan Vanden Borre denken.

"Ik zou zeker bereid zijn om Anthony Vanden Borre weer te coachen. Ik ben ervan overtuigd dat ik weet hoe je met hem moet omgaan. Hopelijk is hij door heel die historie niet afgeschreven in de Belgische competitie. Het zou jammer zijn, want Anthony bulkt van het talent", stelt Vercauteren in een interview met La Dernière Heure.

Samen met Vanden Borre veroverde Vercauteren in het seizoen 2010/2011 de titel met Racing Genk. Eerder werkten de twee al samen bij RSC Anderlecht en de nationale ploeg. Een nieuwe job bij de Rode Duivels zou Vercauteren overigens best interesseren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie