Real-ster negeert stoptekens politie en rijdt 200 kilometer per uur

Real-ster negeert stoptekens politie en rijdt 200 kilometer per uur

02-01-2016 10:16

James Rodriguez heeft onlangs flink te hard gereden, zo meldt het Spaanse AS. De ster van Real Madrid werd betrapt op een flinke snelheidsoverschrijding van 80 kilometer per uur; Rodriguez tikte namelijk de 200 kilometer per uur aan. De politie zette de achtervolging in, maar de Colombiaan weigerde te stoppen.

Rodriguez reed naar het trainingscomplex van Real met in zijn kielzog de agenten die hem diverse stoptekens gaven. De speler wilde niet van stoppen weten en bereikte als eerste het trainingscomplex van de Madrilenen. Aldaar werd Rodriguez door de poorten geloodst, terwijl de politie eerst in gesprek moest met de beveiligers van het sportcomplex.

Nadat de agenten hadden uitgelegd wat er gaande was, werden zij ook naar binnen gelaten. Als Rodriguez schuldig wordt bevonden, staat hem een fikse straf te wachten. Niet alleen dreigt hij zijn rijbewijs te verliezen, maar de Colombiaan kan ook een fikse geldboete verwachten. Onlangs overkwam Karim Benzema, ploeggenoot van Rodriguez, iets soortgelijks.