'Juventus bereidt miljoenenbod voor op concurrent van De Sutter'

'Juventus bereidt miljoenenbod voor op concurrent van De Sutter'

01-01-2016 16:01

Een megatransfer lonkt voor Tomas Necid. De Tsjech staat tegenwoordig onder contract bij het Turkse Bursaspor, maar de concurrent van Tom De Sutter staat mogelijk voor een mooie transfer. Juventus lijkt immers serieuze interesse te hebben in de goalgetter.

In veertien duels was Necid dit seizoen goed voor acht doelpunten en dat levert hem de interesse van Juventus op. Dat melden Italiaanse media. Juve zou naar verluidt bezig zijn met het voorbereiden van een bod dat rond de 4 á 5 miljoen euro zou liggen.

Eerder droeg de 26-jarige doelpuntenmachine het shirt van onder meer Slavia Praag, FK Jablonec, CSKA Moskou, PAOK Saloniki en PEC Zwolle. Italiaanse media meldden dat De Oude Dame al eerder aan de mouw trok van Necid, toen hij onder contract stond bij Zwolle. Toen ving het bot, maar deze maand gaat de Europese grootmacht alsnog proberen hem naar Turijn te halen.

Een vertrek van Necid kan wel eens goed nieuws betekenen voor Tom De Sutter. Hij verliet de afgelopen zomer Club Brugge voor Bursaspor, maar in Turkije komt hij amper aan de bak.