Pechvogel van Antwerp hekelt blessureleed: Wil eindelijk iets bijbrengen

Pechvogel van Antwerp hekelt blessureleed: "Wil eindelijk iets bijbrengen"

20-11-2015 16:09

Antwerp zal het de komende weken opnieuw zonder Mehdi Tarfi moeten doen. De 22-jarige middenvelder is de absolute pechvogel van het seizoen geworden. Tarfi herviel begin november namelijk in de knieblessure die hij tijdens de voorbereiding opliep.

"Twee weken geleden trainde ik voor het eerst weer met de groep, maar tijdens mijn eerste wedstrijd met de beloften (op 6 november, red.) sloeg het noodlot opnieuw toe", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Bij een duel sprong ik in de lucht, waarna ik opnieuw een stevige pijnscheut voelde in diezelfde knie. Vooral mentaal was dat een nieuwe klap en toen de eerste diagnose luidde dat ik opnieuw onder het mes moest, stortte mijn wereld even in."

De middenvelder kreeg donderdag toch goed nieuws te horen. Zo wees een onderzoek uit dat de schade aan de knie meevalt en dat hij niet opnieuw geopereerd moet worden. "Dat nieuws was een geluk bij een ongeluk. De dokters garanderen me zelfs dat ik tijdens de winterstage mag aansluiten bij de groep."

Tarfi weet alvast wat hem te doen staat. "De voorbije maanden moest ik serieus op de tanden bijten, zowel tijdens wedstrijden als tijdens groepstrainingen, waaraan ik niet mocht deelnemen. Ik kijk dus echt uit naar het moment dat ik helemaal wedstrijdfit ben en Antwerp eindelijk iets kan bijbrengen", besluit de middenvelder.