Standard dreigt nog speler kwijt te geraken, middenvelder stuurt aan op vertrek
Verbeek wil dat Standard zijn contract ontbindt

Standard dreigt nog speler kwijt te geraken, middenvelder stuurt aan op vertrek

25-06-2015 22:10

Na Igor De Camargo (KRC Genk) en Mehdi Carcela (Benfica) lijkt er nog een derde Rouche de weg naar de exit gevonden te hebben bij Standard. De Nederlander Danny Verbeek zit met het Luikse bestuur rond de tafel om zijn contract te ontbinden. De Luikse passage kon je niet echt succesvol noemen. Verbeek speelde geen enkele match. 

Standard kocht Verbeek in de zomer van 2012, maar leende hem meteen uit aan het Nederlandse NAC Breda en nadien aan FC Utrecht. De 24-jarige flankspeler wil graag terugkeren naar NAC Breda. "Zonder te slijmen bij de mensen in Breda zeg ik: mijn tijd daar was voetballend gezien de mooiste die ik als voetballer heb meegemaakt, aangezien ik bij FC Utrecht bijna alleen maar geblesseerd ben geweest. Mijn gevoel ligt nog steeds bij NAC Breda", is Verbeek openhartig in Voetbal International

Maar NAC Breda komt volgend seizoen uit in de Nederlandse Tweede Klasse, maar Verbeek wil de uitdaging wel aangaan. "De vraag is nu: kies ik voor het geld of ga ik een jaar investeren om straks weer wekelijks in de Eredivisie te voetballen? Kampioen worden met NAC lijkt me wel wat", dagdroomt de Nederlander.