Ik geloof erin dat we de ploeg hebben om de Champions League te winnen
Rode Duivel kijkt vooruit

"Ik geloof erin dat we de ploeg hebben om de Champions League te winnen"

08-03-2015 16:02

Woensdag kijken Chelsea en PSG elkaar in de ogen in de terugmatch van de achtste finale van de Champions League. In Parijs wist Chelsea een goede uitgangspositie uit de brand te slepen, maar Thibaut Courtois beseft dat de kwalificatie nog niet binnen is.

In de Engelse pers blikt Courtois vooruit op de wedstrijd. "Het wordt een moeilijke match tegen PSG, want vorig seizoen was dat ook al twee keer het geval in de kwartfinale. Misschien waren zij één van de moeilijkste ploegen om te loten, maar we hebben een sterke ploeg en we zijn in staat om hen te kloppen. Ik geloof erin dat we de ploeg hebben om de Champions League te winnen"

De Rode Duivel is overigens extra gemotiveerd om door te stoten, want hij wil de gigantische ontgoocheling van vorig jaar doorspoelen. Toen ging hij in de finale met Atletico Madrid na verlengingen onderuit tegen stadsgenoot Real, terwijl Atletico tot in de 93ste minuut 0-1 voorstond. "We waren er toen zo dichtbij, dus dan wil je de trofee nog meer winnen", aldus een geprikkelde Courtois.