Anderlecht toont interesse voor spits uit de Italiaanse Serie A
Accursio Bentivegna staat in de belangstelling van paars-wit

Anderlecht toont interesse voor spits uit de Italiaanse Serie A

12-02-2015 13:08

De vorige transferperiode is nog maar net afgelopen, maar landskampioen Anderlecht is nu al volop aan het speuren naar versterking voor het komende seizoen. Eén van de pistes die paars-wit momenteel volgt is die van de Italiaanse aanvaller Accursio Bentivegna. 

Bentivegna is een 18-jarige spits die op dit moment de kleuren verdedigt van de Italiaanse topklasser US Palermo. Bentivegna is momenteel actief op de prestigieuze Viareggio-Cup, een toernooi voor belofteteams. Daar deed de jonge Italiaan al vijf keer de netten trillen in vier wedstrijden. 

Opvallend is dat Bentivegna eerder al in de belangstelling stond van Anderlecht. Twee jaar geleden testte hij al eens in Brussel, maar paars-wit besloot toen om hem niet aan te trekken. De club is hem echter wel blijven volgen en blijkbaar is men nu wel overtuigd van zijn kwaliteiten.

Bentivegna zat dit seizoen twee keer in de selectie van de A-ploeg van Palermo. Hij maakte zijn debuut in de wedstrijd tegen Sampdoria, waar hij in de toegevoegde tijd Franco Vazquez kwam vervangen.