Depoitre heeft een doel voor het nieuwe jaar: “Ik wil nog veel meer scoren”
Depoitre wil nog meer scoren voor AA Gent

Depoitre heeft een doel voor het nieuwe jaar: “Ik wil nog veel meer scoren”

29-12-2014 08:35

Gent kon de laatste wedstrijd van het seizoen in schoonheid afsluiten met winst tegen KV Kortrijk. De Buffalo's hadden weinig moeite met de Kortrijkzanen en wonnen met 3-1. Laurent Depoitre kon nogmaals scoren voor Gent en zit nu al aan negen competitiedoelpunten.

"Dat zijn geen slechte statistieken", aldus Depoitre in Het Nieuwsblad. Al was hij niet helemaal tevreden. "Ik weet dat ik nog beter kan. Dat is meteen ook mijn doel voor het nieuwe jaar."

De andere ambitie, play-off 1 halen, komt dankzij de winst wel weer wat dichterbij. "Gezien onze prestaties voor de winterstop, verdienen we een plek in de top zes. Ik ben blij dat we daar ook in geslaagd zijn”, besluit de aanvaller van AA Gent.

Laurent Depoitre kon al negen keer scoren in de Jupiler Pro League. Ook in de beker kon hij zijn doelpuntje meepikken. Depoitre lijkt zich stelselmatig aan te passen aan de Jupiler Pro League. De aanvaller scoorde vorig seizoen tien keer in 37 wedstrijden voor Oostende. Nu haalt hij dat totaal al in 23 wedstrijden.