De Wolf droomt van promotie: Deze club en onze fans verdienen het

De Wolf droomt van promotie: "Deze club en onze fans verdienen het"

25 april - 13:16
1

Zulte Waregem wil dit seizoen graag promoveren, maar dat zal via Play-Offs moeten gebeuren. Ortwin De Wolf is er klaar voor. Hij ziet de vorm van het team in stijgende lijn gaan. 

"Gepiekt? We hebben gewoon ons systeem gevonden en bepaalde spelers hebben zich snel ingepast, omdat ze er ook gewoon heel goed in passen", legt De Wolf uit bij Het Nieuwsblad. "Nu, we zijn eigenlijk teruggekeerd naar de basis. Je moet het soms ook niet te moeilijk willen maken. Tegen Lierse slaagden we er heel goed in om hen onder druk te zetten en zo ook pijn te doen. Bovendien creëren we nu meer kansen. Dat is ook gewoon noodzakelijk."

Nu volgt een dubbele confrontatie met Lommel. "We zitten in een positieve flow na twee zeges en prima prestaties, en kunnen de play-offs dus met vertrouwen aanvatten. Alles is dus mogelijk. Nee, we gaan nu niet opnieuw luidop roepen dat we voor promotie gaan. We zoeken de druk niet op, maar we gaan ons ook niet verstoppen. Deze club en onze fans verdienen het zo hard om uit te komen op het hoogste niveau."

Essevee speelt zaterdag thuis tegen Lommel. Komende woensdag volgt de terugwedstrijd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.