Gent-middenvelder De Sart tekent bij tot en met 2028: 'Koning van de crosspass'

Gent-middenvelder De Sart tekent bij tot en met 2028: 'Koning van de crosspass'

25 april - 11:45 Laatste update: 12:08
9

Julien De Sart heeft zijn contract bij KAA Gent verlengd. De middenvelder had een contract tot en met 2026, dat nu is verlengd tot 2028. Dat meldt KAA Gent via de officiële kanalen.

Gent heeft lovende woorden voor De Sart. 'Leider, lijm en lieveling. Koning van de crosspass. Julien De Sart is een belangrijke pion, zowel op als naast het veld. Als vice-kapitein nam hij het team dit seizoen meer dan eens op sleeptouw. Met zijn sterke prestaties weekte hij belangstelling los uit het buitenland, maar Julien verkoos uiteindelijk om blauw en wit langer trouw te blijven', aldus de club.

De club benadrukte ook de prestaties die al samen met De Sart zijn bereikt. 'Vorige maand verlengde ook Sven Kums al zijn contract in Gent. Zo blijft het hart van onze ploeg ook volgend seizoen intact. Het duo stond al meer dan 100 keer samen op het middenveld bij KAA Gent. Twee jaar geleden wonnen ze ook samen de Beker van België tegen Anderlecht, toen De Sart met een schitterende trap scoorde in de penaltyreeks', aldus Gent.

De Sart staat aanstaande zaterdag samen met de Buffalo's tegenover KVC Westerlo in de Europe Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.