Nilsson (Union) over lengte, botbreuk en lachen met Amoura: “Domste blessure”

Nilsson (Union) over lengte, botbreuk en lachen met Amoura: “Domste blessure”

24 april - 12:45

Gustaf Nilsson gaat in gesprek met Dave Peters van Het Nieuwsblad in een nieuw rondje aan ‘not so frequently asked questions’. De boomlange spits van Union Saint-Gilloise krijgt een salvo aan vragen op zich afgevuurd. 

Jouw gekste blessure ooit? “Ik scoorde een prachtgoal voor Falkenberg en bij het vieren van het doelpunt brak ik mijn voet”, klinkt het bij Nilsson. Er zou een teamgenoot om zijn nek gesprongen zijn tijdens het vieren, even later zette Nilsson een verkeerde stap en brak hij zijn voet. “Dat zal met voorsprong mijn domste blessure zijn.”

Naast die blessure, werpt Nilsson ook licht op de sfeer binnen het team van Union. Hij deelt zijn interacties met teamgenoten, zoals Mohamed Amoura. "We lachen vaak met het verschil in grootte tussen ons." 

Een ander onvermijdelijk gespreksonderwerp: de lengte van de spits. Nilsson deelt zijn ervaringen in vliegtuigen, waarbij hij knieën gekneld tegen stoelen ervaart vanwege zijn lengte. De vlucht naar ons trainingskamp zal hij niet snel vergeten. “Volgeboekt, dus ik wist: ‘Dat wordt hier lastig.’ Ik stapte als allerlaatste het vliegtuig binnen en de stewardess wees meteen een goede plek aan”, begint Nilsson. “‘Snel zitten’, dacht ik. Het bleek zo’n nooduitgang-stoel te zijn, naast de coach. En iedereen maar lachen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)