Courtois over terugkeer: “Lunin voelt zich geweldig, heb dus geen haast”

Courtois over terugkeer: “Lunin voelt zich geweldig, heb dus geen haast”

24 april - 11:43

Rode Duivel Thibaut Courtois spreekt over zijn herstel na de blessure en benadrukt dat hij geen haast heeft om terug te keren naar het veld. Courtois, die last heeft van een gescheurde meniscus in zijn rechterknie, neemt zijn tijd om volledig te herstellen. 

"Lunin voelt zich geweldig, dus ik heb geen haast”, klinkt het meteen bij de doelman, geciteerd door DailySports. “Als ik me goed voel, kijk ik wanneer ik kan spelen." Courtois wilt duidelijk nog geen specifieke terugkeerdatum vastleggen.

Hoewel Courtois voorlopig niet beschikbaar is vanwege zijn blessure, blijft hij optimistisch over zijn herstel en kijkt hij vooral vooruit naar het nieuwe seizoen. De doelman heeft eerder te maken gehad met ernstige blessures, waaronder een kruisbandruptuur vorig jaar augustus, die hem het hele seizoen aan de zijlijn hield. 

Terwijl Courtois zijn revalidatie voortzet, heeft de Oekraïense doelman Andriy Lunin zijn plaats ingenomen in het doel van Real Madrid. Courtois neemt de tijd die nodig is om volledig fit te worden en staat alvast achter zijn vervanger tijdens zijn afwezigheid.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)