Vermoedelijke opstellingen: 'Cercle met vertrouwen, Ilenikhena terug bij Antwerp'

Vermoedelijke opstellingen: 'Cercle met vertrouwen, Ilenikhena terug bij Antwerp'

21 april - 11:47

Cercle Brugge en Royal Antwerp FC mogen de zondag van de Jupiler Pro League op gang trappen. Terwijl Groen-Zwart al flink oogstte met vijf op negen, staan de bezoekers troosteloos laatst met lege handen. Mark van Bommel zou dan ook enkele (kleine) wijzigingen doorvoeren.

Het Laatste Nieuws probeert te voorspellen wat de opstelling wordt die de Nederlander de Brugse wei in zal sturen. George Ilenikhena zou vooraan wat meer stootkracht moeten brengen. Vorige week, toen Antwerp tegen die andere Brugse ploeg uitkwam, stond Vincent Janssen weer in de punt en startte Ilenikhena op de bank. Alhassan Yusuf zou voor hem moeten wijken. Daarnaast komt ook Jacob Ondrejka opnieuw bij de elf ten nadele van Michel-Ange Balikwisha.

Terwijl het bij Antwerp nu echt van moeten is, kan Cercle het duel zonder druk aanvangen. De Vereniging verloor als underdog nog niet in deze Champions' Play-Off. Miron Muslic ziet dan ook niet al te veel reden om zijn basiself door elkaar te gooien, al is de terugkeer van Thibo Somers wel een meevaller. Felipe Augusto zou het kind van de rekening worden.

Vermoedelijke opstellingen:

CERCLE BRUGGE: Warleson; Siquet, Utkus, Daland, Ravych; Lopes, Van Der Bruggen; Minda, Somers, Lemaréchal; Denkey

ANTWERP: Lammens; Bataille, Van Den Bosch, Alderweireld, Wijndal; Keita, Ekkelenkamp, Janssen, Ejuke, Ilenikhena, Ondrejka