Garcia kan langer verblijf bij OHL niet bevestigen: Het is niet te voorspellen

Garcia kan langer verblijf bij OHL niet bevestigen: "Het is niet te voorspellen"

21 april - 10:12

Oud-Heverlee Leuven wist zich slechts ternauwernood te behoeden van degradatie, maar in de Europe Play-Off doet de ploeg wel goed mee. De voorbije weken zette het een zeven op negen neer. Trainer Oscar Garcia staat zo nog een tikkeltje meer in het uitstalraam, al laat hij zelf niet in zijn kaarten kijken.

Eerder klonk het al dat de Spanjaard in de belangstelling zou staan van enkele Belgische topclubs. Op zijn cv staan in ieder geval al enkele mooie ervaringen. Voor hij bij OHL neerstreek, stond Garcia aan het roer bij onder meer Brighton & Hove Albion, Olympiakos, AS Saint-Etienne en Celta de Vigo. Grootse aankondigingen heeft hij nog niet in petto. "Het is niet te voorspellen. Of ik nu blijf of niet, ik probeer het team nog te versterken", tekende Het Nieuwsblad uit zijn mond op.

Op zijn eigen X-profiel kwam Garcia nog eens terug op de 1-0-zege tegen Sint-Truiden. 'Geweldige prestatie van de spelers die de mentaliteit van deze groep nogmaals getoond hebben. We moeten dit nu vasthouden met het oog op een lastige week.' OH Leuven staat de komende dagen inderdaad voor twee uitwedstrijden: dinsdag in Westerlo, zaterdag in Mechelen.