Goor over arbiter na Mechelen – Westerlo: “Hopeloos, nog nooit gezien in voetbal”

Goor over arbiter na Mechelen – Westerlo: “Hopeloos, nog nooit gezien in voetbal”

13 april - 23:16
5

Bart Goor, de interim-hoofdtrainer van KVC Westerlo is niet te spreken over de arbitrage na de 3-2 verliespartij bij KV Mechelen. Westerlo stond met 0-2 voor, maar vlak voor rust kreeg Club Brugge-huurling Romeo Vermant op zeer bijzondere wijze tweemaal geel.

Goor uit zich zeer kritisch op arbiter Alain De Nil na de wedstrijd tussen Westerlo en Mechelen. “Wat ik van zijn optreden vond? Hopeloos. Hij floot een sportieve wedstrijd kapot”, citeert Het Nieuwsblad Goor.

Goor vertelt verder over het moment waarop Vermant twee keer geel kreeg bij Westerlo tegen Mechelen. “Hier kan ik geen goed woord over zeggen en ik wil de beslissing van de scheidsrechter absoluut niet goed praten. Wij moeten rustig zijn en dan worden we op deze manier benadeeld”, geeft Goor aan.

Goor meent dat het geen uitdagende wedstrijd was tussen Mechelen en Westerlo voor een arbiter. “Het was helemaal geen moeilijke wedstrijd. De scheidsrechter voelde het niet aan. Ik heb dit nooit gezien in het profvoetbal”, deelt Goor.

Goor blikt terug op de dubbele gele kaart van Vermant. “Romeo zei niets en de scheidsrechter liep tegen hem aan. In de tweede helft liep de scheidsrechter in een bepaalde fase ook gewoon Nicolas Madsen omver (zucht)”, besluit Goor.