Als ik hoor wat de fans van Club Brugge allemaal roepen over mijn moeder ...

"Als ik hoor wat de fans van Club Brugge allemaal roepen over mijn moeder ..."

13 april - 19:18
25

Voor Jelle Bataille wordt de confrontatie tegen Club Brugge zondag nog net dat tikkeltje specialer. De rechtsachter vertoefde er jaren in de jeugd, maar brak uiteindelijk pas door bij KV Oostende. Ondanks het shirt van Club Brugge gedragen te hebben, bleek het nooit ook echt een match te zijn met Blauw-Zwart.

"Als kind waren mijn broer en ik Anderlecht-fans", onthult de Oostendenaar in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Eigenlijk zijn echte Oostendenaren – niet de wannabe’s die voor KVO én Club zijn –doorgaans niet voor Club Brugge", aldus e verdediger.

Bataille loopt niet warm voor Club Brugge en ook de fans van Blauw-Zwart lopen volgens hem niet warm voor hem. "Ik ben er ook niet graag gezien, als ik hoor wat ze allemaal roepen over mijn moeder tijdens een opwarming", geeft hij nog mee.

Voor hem is het dan ook duidelijk dat een toekomst bij Club Brugge er voor hem nooit inzit. "Ik krijg van een Brugge-supporter altijd als eerste vraag: ‘Allee, waarom koos je voor Antwerpen, als West-Vlaming?’ Wel, ik had geen aanbod van Club. En kreeg ik er wel een, dan had ik toch voor Antwerp gekozen", lacht Bataille.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.