Kraay ontvangt boodschap van Klopp: 'Ben te ver gegaan, hij reageert fantastisch'

Kraay ontvangt boodschap van Klopp: 'Ben te ver gegaan, hij reageert fantastisch'

12 april - 20:54

Hans Kraay junior, de Nederlandse voetbalanalist vindt dat Jürgen Klopp 'fantastisch' heeft gereageerd op zijn veelbesproken interview met Jordan Henderson. De manager van Liverpool confronteerde ESPN-collega Milan van Dongen met het gesprek tussen Kraay en Henderson, dat in Engeland groot werd opgepakt.

Toen Ajax een maand geleden punten liet liggen tegen Fortuna Sittard (2-2) was Kraay direct, in gesprek met Henderson. "Was dit je slechtste optreden tot nu toe, sinds je bij Ajax bent?", luidde de openingsvraag van de verslaggever. Dat werd groot uitgemeten in Engeland en heeft Klopp ook bereikt, zo werd woensdag duidelijk. "Wat was dat een vreselijk interview", zei Klopp op zijn persconferentie tegen Kraay-collega Van Dongen.

Bij ESPN wordt Kraay gevraagd naar de woorden van Klopp over zijn interview. "O jee, gaan we het daar weer over hebben?", begint de oud-voetballer. "Ik heb hier gelijk al gezegd, toen The Daily Mail het had overgenomen: ik ben er zelf niet zo enthousiast over, ondanks dat ze het in Engeland allemaal wel spannend vonden. Ik vond wel dat ik te hard was voor hem. Jürgen Klopp reageert hartstikke goed, want hij neemt het natuurlijk op voor zijn favoriete aanvoerder en de man met wie hij geweldig heeft samengewerkt. Ik vond dat ik te ver ben gegaan en Jürgen Klopp reageert fantastisch."