Waar speelt Onana volgend seizoen? 'Ook Tottenham toont interesse in Rode Duivel'

Waar speelt Onana volgend seizoen? 'Ook Tottenham toont interesse in Rode Duivel'

11 april - 17:48 Laatste update: 17:51

De kans dat Rode Duivel Amadou Onana volgend seizoen nog bij Everton speelt wordt steeds kleiner. Eerder raakte al bekend dat menig topclubs geïnteresseerd zijn om Onana komende zomer aan te trekken. Naar verluidt zou nu ook Tottenham Hotspur in de dans gesprongen zijn voor de boomlange middenvelder.

De Rode Duivel wordt al langer gelinkt aan een transfer komende zomer. Onder meer FC Barcelona, Arsenal, Newcastle United en Bayern München zouden de middenvelder op hun verlanglijst staan hebben. Naar verluidt zou ook Tottenham Hotspur concrete interesse tonen in Onana. 

Everton ziet het maar al te graag gebeuren dat de interesse in Onana in stijgende lijn gaat. De club kan de financiële middelen goed gebruiken en wil komende zomer indien nodig Onana en Branthwaite verkopen. Wat Onana betreft, wil Everton alvast boter bij de vis. Voor de Rode Duivel denken de Toffees aan een bedrag om en bij de 70 miljoen euro. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.