Ciranni ziet zijn contract aflopen: Ik geef nog alles voor deze club

Ciranni ziet zijn contract aflopen: "Ik geef nog alles voor deze club"

11 april - 12:00

Alessandro Ciranni wil absoluut nog promoveren met Zulte Waregem. De 27-jarige verdediger kreeg nog geen nieuw voorstel, maar laat het hoofd duidelijk niet hangen.

Ciranni knokte zich dit seizoen terug in de basiself na een periode op de bank. "Als ik terugkijk op die moeilijke periode, had ik zeker niet verwacht dat ik hier nu zou staan", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Ik ben er best wel trots op dat ik kon realiseren dat ik opnieuw eerste keuze ben. Dit is me al wel vaker overkomen, ook bij Zulte Waregem. Eerder gebeurde dit ook met Cools en Sørmo, maar uiteindelijk kon ik telkens bewijzen dat ik gewoon die basisplaats verdien."

Vertaalt zich dat ook in een verlenging? "Ik heb duidelijk laten zien dat ik telkens vol passie voor Zulte Waregem speel en dat zal ik tot het laatste fluitsignaal doen. Ik geef alles voor deze club en wil die promotie helpen realiseren. Elke match kan nu één van de laatste zijn, maar dat geeft me enkel nog meer drive om vol passie te spelen voor deze club."

Zulte Waregem staat momenteel op een zesde plaats, die recht geeft op Play-Offs. Het heeft ook nog een waterkansje op rechtstreekse promotie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.