Rüdiger voor CL-duel met Manchester City: De Bruyne, Haaland en Foden afstoppen

Rüdiger voor CL-duel met Manchester City: "De Bruyne, Haaland en Foden afstoppen"

8 april - 19:10 Laatste update: 19:26
3

Dinsdagavond staat het topduel tussen Real Madrid en Manchester City op het programma in de kwartfinales van de Champions League. Rode Duivels Kevin De Bruyne en Jérémy Doku zullen het beste van zichzelf moeten geven om de Madrileense verdediging te verschalken. Real-verdediger Antonio Rüdiger is er namelijk alvast op gebrand om een resultaat neer te zetten tegen de Citizens

Wat de tactiek van Real Madrid betreft is Rüdiger alvast rechtdoorzee. "Hun cruciale spelers die gevaarlijk zijn, zoals De Bruyne, Haaland en Foden afstoppen", klinkt de verdediger tijdens de persconferentie. "Vorig jaar hebben we dat alvast goed gedaan. We hadden Haaland toen goed onder controle waardoor hij niet zoveel passes kreeg."

De terugwedstrijd speelde Rüdiger zelf echter niet destijds. "Daar moet de coach (Carlo Ancelotti) zich echter niet voor verontschuldigen", aldus de Duitser. "Hij heeft zijn tactiek en als speler accepteer ik die."

De Duitser is er alvast van overtuigd dat Real Madrid zal doorstoten naar de halve finale. "We moeten positief zijn en focussen op de volgende ronde. Het zal zeer moeilijk worden, maar wij zijn Real Madrid. We geloven in onszelf. We zijn één familie en dat moeten we tonen op het veld. Ik ben er zeker van dat we zullen winnen", besluit Rüdiger.