De misgelopen transfer van Club Brugge naar Brentford: “Ging alleen over Nusa”

De misgelopen transfer van Club Brugge naar Brentford: “Ging alleen over Nusa”

6 april - 19:00

Antonio Nusa leek dicht bij een overstap naar Brentford te staan tijdens de wintermercato. Het mislopen van zijn transfer bracht Nusa onverwacht in de schijnwerpers. De winger van Club Brugge gaat in gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Het werd groot... en dat was helemaal nieuw voor mij," erkent de 18-jarige. "Telkens ik op mijn telefoon keek, ging het alleen maar over Nusa. 'Zijn lichaam functioneert niet. Hij is geblesseerd, dit en dat.' Het lag hem moeilijk, omdat er voor hem op dat moment nog geen duidelijkheid was. 

De steun van zijn familie en Club Brugge was cruciaal in het verwerken van de moeilijke periode. "Ik sprak nog met mijn familie en met Club, maar dat was het. Dankzij hen heb ik uiteindelijk alles op orde gekregen," legt Nusa uit. "Mentaal was het héél erg lastig, maar je blijft een voetballer, hé."

Vandaag voelt Nusa zich echter weer in harmonie. Hij keerde terug naar de basis om zijn focus terug te vinden. "Zoals een kind dat geniet van voetballen, zonder over andere dingen na te denken, ben ik weer op het veld gestapt," zegt hij. "Het heeft even geduurd, maar vandaag is alles opnieuw op de juiste plaats. En kijk ik alleen maar vooruit."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.