Nusa (Club Brugge) over transfer naar Brentford: “Het was ‘meant to be’”

Nusa (Club Brugge) over transfer naar Brentford: “Het was ‘meant to be’”

6 april - 22:32

Antonio Nusa van Club Brugge deelt voor het eerst zijn verhaal over de tumultueuze winter waarin zijn geplande transfer naar Brentford abrupt werd stopgezet vanwege medische redenen. De winger van Club Brugge gaat in gesprek met Het Laatste Nieuws

“Ik had altijd de bedoeling om hier tot de zomer te blijven”, maakt Nusa meteen duidelijk. Hij geeft verder dan ook aan dat het daarom ook een stuk makkelijker was om met het mislopen van de transfer om te gaan. “Ik sprak een paar keer met Brentford, onder meer met Thomas Frank, en was heel opgewonden. Uiteindelijk is het niet doorgegaan”, herinnert hij zich.

De speculaties over zijn knie zorgden voor een moeilijke periode waarin Nusa plotseling geconfronteerd werd met meningen van anderen over zijn gezondheid, terwijl hijzelf niet wist wat er precies aan de hand was. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik honderd procent fit ben en nooit last had aan die knie. Op het einde van de rit werd ook duidelijk dat er geen probleem was”, getuigt Nusa.

Nusa koestert verder geen wrok jegens Brentford en ziet het gebeuren als iets wat moest gebeuren. “Zij zagen wat ze zagen, wij hebben ook gezien wat we hebben gezien”, klinkt het. “Hoe het uiteindelijk afgelopen is... Ik denk dat het 'meant to be' was. Vandaag is het voor mij honderd procent 'oké'.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.