Proto kent de grote boosdoeners voor mindere presteren van Standard

Proto kent de grote boosdoeners voor mindere presteren van Standard

5 april - 23:10
2

Standard heeft het al meerdere jaren moeilijk en lijkt de weg naar de top niet meer te vinden. De ploeg is inmiddels afgegleden naar een middenmoter. Silvio Proto ziet ook de grote boosdoeners voor die mindere jaren.

Standard kende het al onder voorzitter Bruno Venanzi moeilijk, die uiteindelijk besloot om de club over te laten aan 777 Partners. Dat zorgde echter niet voor beterschap. Integendeel. Sinds de komst van de investeringsgroep loopt het enkel nog maar slechter. Silvio Proto is ook bijzonder scherp voor hen.

"De castingfout inzake aankopen komt er door degenen die Standard hebben overgenomen" zegt hij bij La Capitale. "En als er niets verandert, zal de club de komende vijf, zes of zeven jaar op het huidige niveau verder blijven spelen."

De enige manier om Standard uit het slop te trekken, lijkt door een nieuwe overnemer te vinden. Al is het nog maar de vraag of 777 Partners ook bereid is om de club snel te verkopen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.